Tisdag


Chill dag fast ändå dryg. Började 10.25 men var på skolan typ 09.50. Sv i en halvtimme sen rast i typ 1,5 h. Ganska ovärt. Sen Bild resten och slutade 15.40. Som sagt drygt fast ändå chill. Juste sen fick vi även skåpen idag, najjjsss. Men haha jag såg inte klok ut på elevkortet... haha
Just nu sitter jag här och väntar på mat, är sjuuuukt hungrig ^^
Sen ikv blire ut och springa, tagga fast ne. Ja måste -.-
KRAAAAAAAAaam

Måndag


Ja måndag igen. Sovmorgon till kl 8. Tog bussen som gick 09.10. Hade min första lektion 11.40. Fick sitta och vänta på skolan i typ två timmar. VÄRT fast ne. Hade diagnos i både eng och matte och ingen av dem gick speciellt bra haha. Sen efter skolan for jag inte till stan tvärt för att köpa lite böker till skolan efter det hem till mormor och morfar och äta middag sen vidare för att kolla knäet. Gick bara bra. Nu sitter jag här, gör nada. Tankarna snurrar jag mår illa. Började igår. Vet inte vad jag ska tänka eller säga. Just nu vill jag bara sova glömma allt.

Söndag

Match i lördags och äntligen vann vi! Satan så bra vi spelade, och jag är så glad att jag spelade. Så sjukt kul men nog känner man att man inte är så vältränad haha. Har träningsvärk i typ hela kroppen och ont i mitt j'vla knä som fan men det är det värt. Vi vann med 2-1 bra spelat tjejer!

Sen på kvällen kom Viktor hit, efter ett tag drog vi till kvigan. Några av brudarna var där + gabriel. Vi hade det bara trevligt.