Shopping

På stan med mamma idag och det köpte underkläder och en mascara. Skulle ha köpt nya inlägg till mina fotbollskor, men glömde skorna hemma, såå måste dit någon gång nästa vecka och fixa det.

Den nya mascaran jag köpte blevHoppas den är bra, är less på dåliga gaah
Har även provat dom andra 2 som ser typ likadana ut fast annan färg och båda var lika värdelösa. såå hoppas på den här nya nu då!

BilderSådär. Det här får bli dom sista bilderna. Om ni vill titta på alla studiobilder så har jag gjort så man kan klicka på kategori (studiofoton) på sidan!

Det kommer bli fler nya foton om ett tag men vet inte riktigt när :)
Kommer allafall bli typ 2 ggr innan terminen på skolan är slut. Den sista gången kommer det va tema "examen" typ eftersom vi går ut nian . Nämen ska dra dit några av brudarna om dom vill också så blire fin kläderna på!


Torsdag

Hemma idag från skolan. Eller det har varit frilufsdag men fick inte fara för jag är förkyld. Så sov till halv 1, har ätit sett på tv och bara chillat. Om någon timma blire att fara te stan med mami. Köpa lite små saker och vi skulle tydligen stor handla. SÅ SJUKT TRÅKIGT. Ikv kan jag förhoppningsvis va med älskling, längtar efter han så jävulst.. Men måste hinna städa rummet innan mamma kommer hem såå, bye hare gött