Beautiful

Håller på att packa till i morgon och fan de ä ju jobbig, tänkt om man glömmer nått!
Jag tycker verkligen inte om det här, man skulle haft en knapp att trycka på så man hade allt ihop packat och allt i en fin (liten) väska. :]

Har även pluggat kemi, känns som om att jag kan det men ja det brukar ändå inte
gå bra för mig på prov, får hoppas på det bästa!
Moa fick en t.a.t.u av S.M.I.R.R.O idag h-e-he

Måndag

Alltid lika jobbig att kliva upp på morgonen. Men ja jag tog mig till skolan överlevde dagen. Nu sitter jag och lyssnar på musik käkar chips och pluggar Kemi (syror och baser). Inte alls speciellt kul.
Men ikv blire att plugga mer kemi sen packa FÖR FAR I MORGON TILL GÖTEBORG WIOOHO! Måste även fara å handla nå käk. Men hur fan ska jag klara mig utan älskling ända tills på Söndag :( Hoppas på att han kan komma till mig efter skolan i morgon så jag hinner träffa han innan jag far.

Söndag

Ännu en regnig dag. Vaknade upp med världens finaste kille vid mig i morse. Tyvärr är han inte kvar länge. Jälva skit. Far till Göteborg om två dagar och det känns förjälvigt fast fortfarande galetkul. Man kan som säga " och här kommer alla känslorna på samma gång"

Sitter och lyssnar på musik nu, ska väl kanske plugga lite Kemi som vi ahr prov i på Tisdag. Sen venne fan va jag ska göra. Ja å kvigan kanske skulle fara och sola solarium. Bara de inte regnar för då känndes det jobbig (A)

Menmen ska gå ned nu och vara social med min familj elr nått. Hare gött