Äntligen tre poäng till oss

Så himla skönt att äntligen få en vinst. Vi spelade bra och alla kämpade och ville, de är så vi ska ha det hädanefter tycker jag!! Spöland/Vännäs VS Sandvik 3-2. Fyfan va skönt!!
 
 
Pappa fotade matchen så ni kan få se några fler bilder nån annan dag, i morgon eller i helgen nångång. För nu hade jag tänkt sova. godnatt♥

Hej tisdag jag vill ha Torsdag nu

 
 
Dessa två dagar har faktiskt gått riktigt snabbt, Onsdag i morgon och då händer det roligheter. Även fast dagarna går snabbt tycker jag inte att dem går tillräckligt snabbt, vill vekligen ha lov nån gång (vilket blir på Torsdag) har nämligen tagit ledigt på Fredag av två anledningar. 1.en kompis ska firas  2. JAG VILL HA LOV. 
 

Precis kommit hem till lägenheten då det blev en snabb tripp hem till Vännäsby för att hämta lite saker bland annat nått papper till jobbet. Nu hade jag tänkt mig att fara ut och springa i regnet lite. Inte alls speciellt taggad eftersomd et spöregnar men ja tyvärr så är det ett måste

Ännu ett träningspass avklarat

 
Kvällsfikat står på bortet och tv.n är på. Var tugnt idag, förmodligen för att jag har ätit så dåligt i helgen därför jag har så dålig energi. Men men blir ändrig på de nu när jag börjar jobba igen då får man in en rutin och äter typ helatiden. Ska bara käka upp duscha och sen blir det sängen, känner att de skulle vara extremt skönt att få lägga sig och slappna av ett tag.