En kort helg och en trött johanna

Helgen gick alldeles för snabbt känner jag. Umgick med lite kompisar och var barnvakt i Lördags.Eller ja barnvakt och barnvakt, satt och spelade cs och tittade på film med min bror, så ja de var inte helt fel att vara barnvakt ändå.

Men måste bara berätta, jag och Viktor bakade så sjukt goda kakor i helgen (Här ser ni → http://foodporn.devote.se/blogs/27046918/cookie-doughbrownie-cakes-with-icecream.htm#WriteComment) Rekomenderar starkt att ni bakar dem!

Sen juste, jag sa ju att jag skulle visa vinterjackan jag kom hem med i Fredags, här har ni den ↓. Så extremt nöjd, måste ju va den mysigaste och bästa jackan jag köpt någonsin!
 
 
 

En ny jacka i garderoben

 
 
Slutade tidigt idag, for ned på stan köpte en jacka och ffytusan va de brände i plånboken.. Men ja ska man ha en bra och snygg jacka så går de ju på över 1000 spen om de inte är rea. Ska visa den i helgen nångång kanske eller på Måndag men just nu har jag inte tid. Ska ta bussen in till vännäs för att fara till min pojkvän, spenderar natten där så vi får höras i morgon. Ha en bra fredag ♥

Snart är det äntligen helg

 
Äntligen är det torsdagkväll, vilket innebär att det är Fredag i morgon. Känns jätteskönt att de äntligen är helg snart, dock har jag inget planerat å de känns ju lite små tråkigt men. Ska bara byta om sedan hade jag tänkt fara iväg på gymmet och pumpa. haha.. hörs