Löördag

Gårkvällen var awsome! Först for vi å spela brännboll och fotboll ett helt gäng, sen blev det mys framför brasan nere vid hanna. Men ine så smart att vara uppe till 2 när man ska upp kl 7 på morgonen. Fem timmars sömn räcker inte långt! Just kommit hem från inventerningen och ska snart till hästen. Fan va trött jag är, lär somna på hästen, sen blire att ba fara hem duscha och byta om sen fara till Sara och fika med flickorna. Sen hem till allt folk, äta och blablabla allt, sen förhoppningsvis kommer vi ta oss in till Vännäs på kvällen.

byeHaha såg två grodor på bara typ 10 min, det roliga är att varje gång vi varit hos hanna så har vi sett minst en groda :] Det är ödet :]

Fredag

Kom ganska nyss hem från en galen fotografering i studion. S¨sjukt kul vi kan ha det. HAHA.

Ikv blire att fara till Hanna och venne riktigt om vi skulle grilla å kanske spela brännboll me några och lite sånt, ska även sova där. Sen i morgon på MORGON blire att kliva upp kl 7-halv 8 någongång för att fara och inventera på ica med laget.Inte tagg! Sen hästen sen FOLK Wihiihoo

Ska väl ta och lätta lite på sminket är alldeles svart runt ögonen och sen byta kläder också, tror INTE att jag tänker gå runt som en punkare/rock/emo girl ikv :]!

Torsdag

Så underbart väder det har varit/är idag! Torsdagar brukar ofta vara långa och dryga men dagen gick ändå snbbt, måste bero på att vi fick va ute och jobba ibland. Skööönt!

Ikv blire träning men innan blire att plugga te so provet som är tills i morgon. Asså det känns inte bra. Så less på skolan prov och att man måste göra bra ifrån sig för att få bra betyg så man kommer in på linjen man vill gå te gymnasiet. aah. hejja skolan.